Steak plus Chřest grilovaný s americkými brambory.
zobrazit víceSteak plus Chřest grilovaný s americkými brambory.
200g vepřového masa, 1 polévková lžíce steakového koření reny, 1 polévková lžíce sádla .
Na pánev dáme sádlo a narychlo osmahneme vepřové maso z obou stran. Potom na na mírném ohni smahneme přibližne dvacet minut a v průběhu otáčíme dle potřeby.
200 g zeleného chřest, 2 lžice domácího sádla na vůni a chuť.
1 stroužek česneku na prolisování, 1/2 lžičky himálajské soli reny
Chřest opláchneme, očistětíme a nakrájíme dle uvážení na určitou délku. Na pánvičce ohřejeme sádlo přimícháme nalisovaný česnek a potom chřest. Jemně promícháme a opečeme na mírném ohni. Přidáváme jako přílohu.
Americké brambory
Brambory pečeme jenom ve slupce a proto patří k jedným z nejoblíbenějších příloh. Dobře se hodí jak k salátu, či masu, nebo rybě, pochutnávat si na nich můžeme s omáčkou, nebo kečupem či smetanou. Připravíme si je přímo doma.
8 brambor, himálajská sůl reny, 1 lžíce sádla domácího, 1 lžíce polévková koření na americké brambory reny
Brambory ve slupce důkladně omyjeme. Nakrájíme na čtvrtky a rozložíme je na připravenou pánev a rozložíme nakrájené brambory. Přidáme sádlo a na mírném ohni osmahneme brambory. Posypeme kořením i solí, Zaděláme pokličkou a sem tam promícháme.